![]() |
![]() |
#1 (لینک نوشته) |
شهروند هم میهن ![]() |
![]()
22 نفر نوشته را پسندیده اند |
![]() |
#2 (لینک نوشته) |
محروم از فعالیت ![]() |
![]()
یک تنهای وحشی که به موقعش خیلی ها را زخمی میکنم
|
![]() |
![]() |
نوشته را پسندیده است : |
![]() |
#3 (لینک نوشته) |
شهروند هم میهن ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
3 نفر نوشته را پسندیده اند |
![]() |
#4 (لینک نوشته) |
شهروند هم میهن ![]() |
![]()
چقدر سوالتون خوب و مفید و عمیق بود!
حقیقتش من بیشتر خود مجاریم هستم! یعنی توی این چند سال از زمان ورود به دانشگاه زیاد نوشتم و 90 نوشته هام هم توی دنیای مجازی منتشر شده. نیمی از مطالعاتم هم از روی منابع موجود در نت بوده. اکثر نقدهایی که روی خودم و شخصتم کردم و اکثر اصلاحاتی که رو خودم انجام شده هم ناشی از بازخورد فضای مجازی بوده. با آدم های زیادی در این چند سال در فضای مجازی هم کلام بودم اما مطمئنم بیشترین کمک و خدمت رو کسایی بهم کردند که جدی تر به نقد من و حرفام فکر کردند و مثلا اگه تندروی می کردم و تند بهم جواب می دادند، هر چند اون موقع ناراحت شدم اما باز بیشتر از اون کسایی که باهام گپ می زدن و صرفا یه اسپمی رد و بدل می کردن و باهام رفیق بودن، به رشد شخصیتم کمک کردند. راستس توی دنیای واقعی اکثر آدم هایی که بهشون برخورد می کنیم سطحی هستند و زیاد نمی شه روی نقد شون حساب باز کرد و معمولا هم حرف مهمی واسه گفتن ندارند، اما میشه توی فضاهای خاصی از دنیای مجازی آدم های دقدقه مندی رو پیدا کرد و جدی تر به خودمون و نقد شدن فکر کرد. به یاد گرفتن. به تعامل. |
![]() |
![]() |
4 نفر نوشته را پسندیده اند |
![]() |
#5 (لینک نوشته) | |||
شهروند هم میهن ![]() |
![]()
فکر میکنم قدیمی ها هم دچار این تناقض بوده اند از اشعارشون پیداست و اینکه در زندگی جاری اون آدمی نبودند که ما در اشعارشون میبینیم یه چیزی مثل کمال گرایی در دنیای مجازی و خود واقعی ما ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 (لینک نوشته) |
شهروند هم میهن ![]() |
![]()
این ترانه از Aerosmith به نظرم خیلی با واقعیت زندگی بشر در مسیر تحول واقعی منطبق هست:
Everytime that I look in the mirror All these lines on my face getting clearer The past is gone, it went by like dusk to dawn Isn't that the way?, everybody got the dues in life to pay هر دفعه که تو آینه نگاه میکنم تموم این خطوط رو چهره م عمیقتر میشه گذشتهها گذشته، مثل عبور یک شام تا سپیدۀ صبح انگار که رسم روزگار اینه؟ که هر آدمی دیونی داره تو زندگی که باید بپردازه I know nobody knows Where it comes and where it goes I know it's everybody's sin You got to lose to know how to win میدونم که تو این زندگی هیچکس نمیدونه از کجا اومده و کجا میره اما میدونم این گناه و تقدیر گریزناپذیر هر کسیه که واسه یاد گرفتن پیروزی باید شکست بخوره [Verse 2] Half my life's in books written pages Lived and learned from fools and from sages You know it's true All the things come back to you نصف زندگیم لای برگبرگِ مکتوب کتابها ست زندگی کردم و از پخمهها و حکما آموختهم میدونی که این حقیقت داره که هر چیزی به خود ما بر میگرده |
![]() |
![]() |
3 نفر نوشته را پسندیده اند |
![]() |
#7 (لینک نوشته) | |||
شهروند هم میهن ![]() |
![]()
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 (لینک نوشته) | |||
شهروند هم میهن ![]() |
![]()
می بینم صورتم رو تو آینه با لبی خسته میپرسم از خودم این غریبه کیه از من چی میخواد اون به من یا من به اون خیره شدم باورم نمیشه هرچی میبینم میکشم دستمو روی صورتم هرچی باید بدونم دستم میگه جای پاهای تموم لحظه ها مونده روی صورتت تا بدونی حالا ازت چی مونده به جا میشکنم آینه رو تا دوباره نخواد از گذشته ها برام بگه آینه میشکنه هزار تیکه میشه بازم تو هرتیکه اش عکس منه عکسا با دهنکجی به هم میگن چشم امید و ببر از آسمون روزها باهمدیگه فرقی ندارند بوی کهنگی میدن تمومشون |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 (لینک نوشته) | |||
شهروند هم میهن ![]() |
![]()
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 (لینک نوشته) |
شهروند هم میهن ![]() |
![]()
من همه جا همینم
تو مدرسه تو خونه تو خیابون بین دوستام و...... فقط عصبی بشم میزنم هیولا میشم |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 (لینک نوشته) |
محروم از فعالیت ![]() |
![]()
ﻣﻦ ﺧﻮﺩﻣﻢ ﻧﻪ ﺧﺎﻃﺮﻩ ﻣﻨﻈﺮﻩ ﺍﻡ ﻧﻪ ﭘﻨﺠﺮﻩ
ﻣﻦ ﯾﻪ ﻫﻮﺍﯼ ﺗﺎﺯﻩ ﺍﻡ ﻧﻪ ﺍﻧﻌﮑﺎﺱ ﭘﻨﺠﺮﻩ ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ ﺳﮑﻮﺕ ﮐﻮﭼﻪ ﺭﻭ ﺗﺮﺍﻧﻪ ﺑﺎﺭﻭﻥ ﺑﮑﻨﻢ ﺩﻻﺭﻭ ﺑﻪ ﺿﯿﺎﻓﺖ ﺗﺮﺍﻧﻪ ﻣﻬﻤﻮﻥ ﺑﮑﻨﻢ |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 (لینک نوشته) | |||
شهروند هم میهن ![]() |
![]()
![]()
![]() |
![]() |
#13 (لینک نوشته) |
شهروند هم میهن ![]() |
![]()
من هرجا یه شکلی هستم یعنی اخلاقیاتم در هرجا تفاوت داره
راستش خودمم خوب نفهمیدم کی هستم |
![]() |
![]() |
2 نفر نوشته را پسندیده اند |
![]() |
#14 (لینک نوشته) |
شهروند هم میهن ![]() |
![]()
سرم تو کار خودمه، آروم، گاهی شوخ طبع، تنها....
فقط توی محیط کارم نسبت به جاهای دیگه جدی تر هستم
آن چنان زی که بمیری برهی نه چنان زی که بمیری برهند استغفرالله من کل لذة بغیر ذکرک ويرايش توسط ..ali : 06-28-2017 در ساعت 03:45 AM |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 (لینک نوشته) |
شهروند هم میهن ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |