![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
LinkBack | ابزارهاي موضوع | نحوه نمايش |
![]() |
#1 (لینک نوشته) |
همیار تالار بانوان ![]() |
![]() سلام به همه دوستان گرامی
بعد از اشکها و لبخندها ![]() از همه کاربرانی که در این مسابقه شرکت کردند و هم اون دسته از کاربرانی که در رای گیری مشارکت کردند تشکر میکنم بیش از ۱۰۰ کاربر مجاز و واجد شرایط :دی فقط در فینال رای دادن ![]() جناب mohammad.hasan با کسب ۳۷ رای نفر اول این دوره از مسابقات شدند به ایشون تبریک میگم ![]() (من شخصا فکر نمیکردم که از شروع این مسابقات اواتار ایشون رای بیاره) اقای tmma2020 هم با کسب ۲۵ رای در رده دوم و خانوم _nazli_ با کسب ۲۰ رای در رده سوم قرار گرفتن به این عزیزان هم تبریک میگم ![]() خانوم afsaneh61 هم در فینال از ادامه مسابقه کناره گیری کرده بودند امیدوارم همه این دوستان در زندگی واقعی خودشون هم موفق باشند این مسابقه بهانه ای بود برای یک دور همی دوستانه چه خوب بود بعضی کاربران به جای رای به شخص به اواتار رای میدادن در هرصورت من تمام تلاشمو کردم که این مسابقه مجازی در شرایطی برابر برگذار بشه اگه کم کاری و مشکلی دیدید از همه عذر خواهی میکنم :) +تشکر ویژه از جناب رایان بابت کمکهای فراوان ![]() ۹۷/۲/۷
به یکبار از دلِ تنگ برون کردیم؛ تا جایِ تو باشد...♥️ سعدی ويرايش توسط asemoni : 04-28-2018 در ساعت 08:26 AM |
![]() |
![]() |
26 نفر نوشته را پسندیده اند |
نوشته را نپسندیده اند : |
![]() |
#2 (لینک نوشته) |
شهروند هم میهن ![]() |
![]()
من خودم سری اول بدون پارتی رای دادم ولی انصافا حذف اواتار خودم و چنتای دیگه که واقعا قشنگتر از اواتارای بالا اومده بود باعث شد مراحل بعدی پارتی بازی به رفیقم م.ح رای بدم، چون دیدم همه اینجوری دارن رای میدن، از همه معذرت میخوام و موفق باشید
2 نفر نوشته را پسندیده اند |
![]() |
#3 (لینک نوشته) |
هم میهن دوست ![]() |
![]()
اول شدن یا اخر شدن مهم نیست ان هم در مجازی
مهم این است که دلی نشکند... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 (لینک نوشته) |
شهروند هم میهن ![]() |
![]()
به جناب tmma2020 نایب قهرمانی رو تبریک میگم
![]() همینطورم به ذوب آهن در لیگ برتر ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 (لینک نوشته) |
شهروند هم میهن ![]() |
![]()
به هر سه عزیز تبریک میگم
|
![]() |
![]() |
3 نفر نوشته را پسندیده اند |
![]() |
#6 (لینک نوشته) | |||
همیار تالار بانوان ![]() |
![]()
بله :) خیلی از اواتارها واقعا زیبا بودن ولی خب حذف شدن |
|||
![]() |
![]() |
3 نفر نوشته را پسندیده اند |
![]() |
#7 (لینک نوشته) |
شهروند هم میهن ![]() |
![]() درود :)
12 نفر نوشته را پسندیده اند |
![]() |
#8 (لینک نوشته) |
بانـــوی جهـــنمی ![]() |
![]()
انتخاب آواتار برتر هم میهن که اینقدر جنجال برانگیز و پرحاشیه ست
خدا به انتخابات ریاست جمهوری رحم کنه ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 (لینک نوشته) |
شهروند هم میهن ![]() |
![]()
سلام
به هر 3 بزرگوار تبریک عرض میکنم امیدوارم از این پیروزی لذت ببرند و تو دنیای واقعیشونم همیشه موفق و پیروز باشند.
![]() |
#10 (لینک نوشته) |
شهروند هم میهن ![]() |
![]()
قبلا هم گفتم هر چهار دوست عزیز که رسیدن فینال
میشه گفت بهترین آواتار ها رو داشتن ، ولی عکس سیاه و سفید با صفا یه چیز دیگه اس ، ![]() فارغ از حرفایی که نباید زده میشد ، و متاسفانه زده شد ، من که از خوندن کوری ها و کل کل ها لذت بردم ، هر چند بخش جنجالش پر رنگ تر بود ، ![]() ان شاءالله همیشه موفق باشید ، ![]()
نوشته را پسندیده است : |
![]() |
#11 (لینک نوشته) |
باصفای هم میهن ![]() |
![]()
سلام
خانوم آسمونی بابت این زحمت خیلی حرفا شنیدی و با احترام پاسخ دادی امیدوارم تو زندگیتون هم همیشه صبر باشید این نشانه انسانهای بزرگ هست ![]() + معلوم بود خیلی از دوستان و کاربران حالا برای شوخی هم که شده بود نمیخواستن من رای بیارم از تمامی کاربرانی که در این مسابقه شرکت کردند رای دادند شوخی کردند دعوا کردند اصن هرکاری که صلاح دونستن و انجام دادند تشکر میکنم امیدوارم همیشه تو زندگیتون موفق و پیروز باشید تو این تاپیک از همه کاربران تشکر میکنم https://forum.hammihan.com/thread230...ml#post6669010
من اگر نقاش بودم ، کربلا را می کشیدم یک بیابان لاله سرخ ، نینوا را می کشیدم دشتی از گلهای پرپر ، نقشی از حلقوم و خنجر ، نقشی از عباس حیدر ، اشکی از طفلان زینب ، منظر نور هدایت ، کربلا را می کشیدم السلام علیک یا اباعبدالله الحسین ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 (لینک نوشته) |
شهروند هم میهن ![]() |
![]()
تبریک میگم به برندگان مسابقه
به امید موفقیت های بیشتر .. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 (لینک نوشته) |
"ه"مثل"هانا"يعني ﻧﻔﺲ ![]() |
![]()
تبریک میگم به دوستان مخصوصا آواتار جناب 2020 آواتارشون قشنگ حس خوبی منتقل میکنه .
![]()
![]() |
#14 (لینک نوشته) |
شهروند هم میهن ![]() |
![]()
فینال که در حد لیگ برتر معلولینِ سودان شمالی، تیم ما جالب اینکه آقایون به غیر خودشون رای داده بودند، دو تا از خانمها "عطارد" و "آوای پرواز" که آواتارشون المانهای یه آواتار خوب منطبق با شخصیت کاربریشون رو داشت اصلن از مرحله مقدماتی هم بالا نیومدند، و بعضیهای دیگه که نیازی به گفتن نیست خودشون میدونند بعضی از خوبها هم که شرکت نکردند اینم نتیجهش ، به امید قهرمانی تیم هممیهن در رویارویی با تیم نابینایانِ سودان جنوبی... فقط ممنون واسه خانم آسمونی که اینقدر حوصله و انرژی و وقت و اعصابی از یخ صرف کردند تا آخرش همه مسابقه از متن اصلی تا حواشی رو جمع کنند.
![]()
![]() |
![]() |
#15 (لینک نوشته) |
شهروند هم میهن ![]() |
![]()
تبریک می گم به برندگان عزیز
![]()
![]() |