بهترین روش برای پخت استیک
تالار گفتگوی هم میهن - Hammihan Forum            

بازگشت   تالار گفتگوی هم میهن - Hammihan Forum > خانواده و زندگی > آشپزی و خانه داری > آشپزی ِ مدرن و سنتی
ثبت نام آموزش کار با هم میهن آپلود عکس علامت گذاری بفرم خوانده شده بی پاسخ!
عضویت در هم میهن شبکه اجتماعی پخش زنده لیست کاربران کاربران آنلاین تبلیغات

پاسخ
 
LinkBack ابزارهاي موضوع نحوه نمايش
قديمي يك هفته پيش   #1 (لینک نوشته)
شمع جمع
 
118file's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض بهترین روش برای پخت استیک

بهترین روش برای پخت استیک


سلام دوستان اینبار آموزش آشپزی نودل سبزیجات با مرغ و کلم رو گذاشتم امیدوارم ازاین آموزش آشپزی لذت ببرین

آموزش آشپزی

بهترین روش برای پخت استیک

آشپزی هنر تبدیل مواد خام به انواع غذاهای خوشمزه و مطبوع است. آشپز فردی است که این هنر را به خوبی دارا می باشد.


بهترین روش برای پخت استیک


آیا استیک پخته شده به روش "پخت کامل"یا "Well-Done"به مغز شما آسیب می رساند؟

همه ما می دانیم چیزهایی که می خوریم در سلامتی ما چقدر تأثیر گذار است.اما چیزی که تا الان خیلی راجع به آن فکر نکردیم، این است که به همان اندازه که چه چیزی می خوریم، اهمیت دارد، روش پخت آن ها نیز به همان اندازه مهم است. این که چطور غذایمان را آماده می کنیم و روش هایی که برای پخت استفاده می کنیم، باعث سالم یا مضر بودن غذای ما می شود. مطالعات نشان داده که غذاهای سوخته، مثل استیک به روش پخت کامل، دارای مواد سرطان زای سمی هستند. پخت غذابا دمای زیاد نیزباعث دناتوره شدن آن (تغییر ماهیت غذا)می شود، مخصوصاً گوشت. مصرف گوشت پخته شده با دمای بالا، (مثل کباب/بریان کردن، برشته/نیم سوز کردن، دودی کردن گوشت با حرارت زیاد)، باعث بیماری های ذهنی مثل آلزایمر می شود. شواهد نشان می دهد که گلیکوتوکسین ایجاد شده، در طول پخت گوشت با حرارت بالا، باعث این بیماری می شود.استیک

بهترین روش ها برای پخت استیک

پخت آهسته (آرام):
یک روش آسان و مؤثر برای صرفه جویی در زمان برای پختن گوشت، مخصوصاً وقتی از یک آرام پز استفاده می کنید. نکته مهم در مورد این نوع پخت، به خصوص در باره ی گوشت، این است که کلاژن را به شکل قابلیت دستیابی زیستی تجزیه می کند. بهترین روش برای پخت آهسته این است که در آرام پز محکم و سفت بسته شده باشد تا در معرض هوای کمتری قرار گیرد.
نیم جوش کردن: این روش از اکسیده شدن چربی ها جلوگیری می کند، اما ممکن است پروتئین را کاملاً دناتوره کند. اگر می خواهید گوشت را به روش نیم جوش بپزید، در مدت زمان کمی این کار را انجام دهید. چون اگر چند ساعت طول بکشد، احتمال دناتوره شدن پروتئین زیاداست.

پخت ( در فر یا تنور) :
این روش نسبت به روش های دیگر خطر بیشتری دارد، چون معمولاً در دمای بالا انجام می شود. اگر می خواهید گوشت را با این روش بپزید، دما باید 320 درجه فارنهایت یا کمتر باشد. نکته مهم این است که دمای پخت همیشه باید زیر 320 درجه باشد و به مواد غذایی نیز آنتی اکسیدان اضافه کنید، مثل زردچوبه، رزماری، مرکبات یا حتی چای سبز تا از اکسیده شدن غذا جلوگیری کنید.

دمای کم/آهسته:
اگر می خواهید گوشت را بپزید، بهترین روش این است که آن را در مقدار کمی آب روی درجه حرارت کم گذاشته و مقداری ادویه به آن بزنید. آب نیز از اکسیده شدن جلوگیریمی کند.


آموزش آشپزی نودل سبزیجات با مرغ و کلم



بهترین روش برای پخت استیک


مواد لازم برای ۲ نفر:

نودالیت با طعم سبزیجات :۲ بسته
پیاز متوسط: ۱ عددنگینی شده
روغن زیتون : ۴ قاشق سوپخوری
کلم بروکلی ( یا گل کلم سفید) : ۱۵۰ گرم ، ریز خرد شده
مرغ : ۱۵۰ گرم ، ریز خرد شده
نمک : نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه : نصف قاشق چایخوری


طرز تهیه:


800 میلی لیتر آب ( یا معادل دستور طبخ روی بسته بندی نودل ) را در ظرفی ریخته تا به جوش آید به طور هم زمان در یک تابه حدود 5 دقیقه پیاز را روغن زیتون تفت داده تا طلایی روشن شود کلم بروکلی (یا گل کلم سفید ) ریز خرد شده را به آن اضافه و3 تا ۴دقیقه دیگر حرارت دهید حال مرغ خرد شده نمک و فلفل سیاه را اضافه و به حرارت دادن ادامه دهید تا طبخ کامل شود به طور هم زمان نودل و چاشنی مخصوص آن را به آب در حال جوش اضافه کرده و ۳ دقیقه بپزید و ب سس سبزیجات فوق اضافه کنید.معمولا زمانی که نودل پخته می شود اندکی آب دار خواهد بود بسته به ذائقه می توان نودل را با آب و یا به صورت آبکش شده به مواد فوق اضافه نمود

منابع:www.iranchef.com


www.118file.com

www.ashpaz4u.org
__________________
118فایل

ويرايش توسط 118file : يك هفته پيش در ساعت 11:50 AM
118file هم اکنون آنلاين است   پاسخ با نقل قول
پاسخ

ابزارهاي موضوع
نحوه نمايش

قوانين ارسال
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is فعال
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
كدهاي HTML غير فعال است
Trackbacks are غير فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال


ساعت جاري 11:18 AM با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.