طرز تهیه ساندویچ مرغ
تالار گفتگوی هم میهن - Hammihan Forum            

بازگشت   تالار گفتگوی هم میهن - Hammihan Forum > خانواده و زندگی > آشپزی و خانه داری > آشپزی ِ مدرن و سنتی
ثبت نام آموزش کار با هم میهن آپلود عکس علامت گذاری بفرم خوانده شده بی پاسخ!
عضویت در هم میهن شبکه اجتماعی پخش زنده لیست کاربران کاربران آنلاین تبلیغات

پاسخ
 
LinkBack ابزارهاي موضوع نحوه نمايش
قديمي 10-13-2018   #1 (لینک نوشته)
شمع جمع
 
nazaninbayati1369's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض طرز تهیه ساندویچ مرغ

طرز تهیه ساندویچ مرغ
طرز تهیه ساندویچ مرغ


طرز تهیه ساندویچ مرغ

ساندویچ مرغ ریش ریش شده با قارچ بسیار خوشمزه ، مقوی و سالم است که شما می توانید این ساندویچ را برای پذیرایی از مهمانان ، عصرانه ، جشن تولد و سایر مراسمات تهیه کنید. ساندویچ مرغ با قارچ برعکس سوسیس و کالباس نه تنها برای سلامتی مضر نیستند بلکه غذایی بسیار سالم و مقوی می باشد. در این دستور آشپزی بارونک ، با مواد لازم ذکر شده می توانید ساندویچ مرغ خوشمزه و لذیذ خانگی برای 4 تا 6 نفر درست کنید.
مواد لازم ساندویچ مرغ سینه مرغ 2 عدد قارچ 250 گرم پنیر پیتزا 4 ورق پیاز 2 عدد فلفل دلمه ای 1 عدد خیارشور 6 عدد نان ساندویچی 6 عدد سس مایونز به میزان لازم نمک به میزان لازم فلفل به میزان لازم ادویه کاری به میزان لازم آبلیمو به میزان لازم زردچوبه به میزان لازم نمک به میزان لازم مراحل تهیه ساندویچ مرغ با قارچ

در مرحله اول مرغ را همراه مقداری آب ، پیاز و مقداری ادویه ، نمک و آبلیمو در یک قابلمه مناسب روی حرارت بگذارید تا مرغ بپزد. بعد از آن که مرغ پخت آب آن را جدا کرده و مرغ را با دست به صورت ریش ریش خرد کنید. اگر مرغ داغ هست صبر کنید تا کمی خنک شود.
پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و در یک ظرف مناسب همراه کمی روغن تفت دهید تا رنگ آن طلائی شود سپس کمی هم زردچوبه اضافه کنید. پس از آن فلفل دلمه ای و قارچ را به صورت ریز خرد می کنیم و به ظرف پیاز اضافه می کنیم و زیر شعله را زیاد می کنیم تا قارچ ها آب نیندازد. دقت داشته باشید باید به طور مرتب آن را هم بزنید تا مواد داخل ظرف نسوزد.
در این مرحله مرغ های ریش ریش شده را به ظرف اضافه می کنیم و با قاشق تمام مواد را باهم مخلوط می کنیم. حالا پنیر پیتزا را هم اضافه می کنیم و مجدداً هم می زنیم. پس از آن سس مایونز را به همراه یک لیوان آب مرغ و بقیه ادویه جات روی مواد بریزید و چند دقیقه هم بزنید تا تمام مواد داخل ظرف با سس و آب مرغ آغشته شود.
بعد از چند دقیقه هم زدن ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا کمی خنک شود اکنون مواد ساندویچ مرغ شما آماده است. برای سرو نان ساندویچی یا هر نان دیگری که دوست دارید بردارید و 3 قاشق پر از مواد داخل هر نان ساندویچی قرار می دهیم و روی آن ها را با خیارشور ، کاهو و جعفری پر می کنیم و داخل پلاستیک یا کاورهای آلومینومی مناسب می پیچیم. اکنون ساندویچ مرغ شما آماده است و می توانید همراه نوشابه یا دوغ سرو کنید.
nazaninbayati1369 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
پاسخ

ابزارهاي موضوع
نحوه نمايش

قوانين ارسال
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is فعال
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
كدهاي HTML غير فعال است
Trackbacks are غير فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال


ساعت جاري 12:29 AM با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.