![]() |
![]() |
#121 (لینک نوشته) | |||
شهروند هم میهن ![]() |
![]()
![]() حالا چی میشه؟ نکنه دوباره از اون طرف زمین میره رو هوا بعد دوباره بر میگرده تو سوراخ بعد همین حرکت ادامه دار میشه؟ ![]()
![]() |
2 نفر نوشته را پسندیده اند |
![]() |
#122 (لینک نوشته) |
سرپرست تالار ادبيات ![]() |
![]()
آقااا این چه وضع سوال مطرح کردنه من اصلا قهرم
![]() چطور چاه کندن که از مرکز رد شده و رسیده اونور? اینا ذوب نشدن وقتی رسیدن مرکز زمین? بر فرض ذوب نشدن، جاذبه زمین اجازه خروج اون توپ رو میده اصلا? ![]() ![]() یکم سوالای مهربون تر طرح کنید :)) |
![]() |
![]() |
نوشته را پسندیده است : |
![]() |
#123 (لینک نوشته) | |||
شهروند هم میهن ![]() |
![]()
گفتیم که فرض کنیم چنین چاه یا به قول دوستمون سوراخی رو کره زمین هست ، یه معما بود حدود بیست و پنج سال پیش تو نشریه دانشمند مطرح شد و قبلا هم گفتم و بعضی دوستان جواب دادن ، که یه سنگ تو این چاه پرتاب کنیم چی میشه ؟ حالا این سوال رو به شکل دیگه ای مطرح کردم اگه چاه عریض باشه « سه متر » و توپ آلومینیومی 1600 گرمی که داخلش 400 گرم یخ خشک هست رو تو این چاه رها کنیم چه اتفاقی براش میوفته ؟ یه کم فسفر بسوزانید خب ، همش که نمیشه عدد گم شده رو پیدا کنیم ، ![]()
![]() |
![]() |
#124 (لینک نوشته) | |||
شهروند هم میهن ![]() |
![]()
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#125 (لینک نوشته) | |||
سرپرست تالار ادبيات ![]() |
![]()
![]() یا متلاشی میشه ![]() در غیر این صورت باید با سرعت در حال حرکت باشه و بره و برگرده ![]() + اصلا قطر توپ 4 هست و از چاله رد نمیشه ![]() یا نه، رد میشه میره اون سمت زمین برخورد می کنه به یک درخت سیب و جاذبه زمین کشف میشه ![]() (جاست فور فان) |
|||
![]() |
![]() |