مسائل حقوقی مهاجرت به استرالیا با دانیال شبرخ
تالار گفتگوی هم میهن - Hammihan Forum            

بازگشت   تالار گفتگوی هم میهن - Hammihan Forum > دانشگاه ، فناوری و علوم پزشکی > دانشگاه و دانشجویان > حقوق و وکالت
ثبت نام آموزش کار با هم میهن آپلود عکس علامت گذاری بفرم خوانده شده بی پاسخ!
عضویت در هم میهن شبکه اجتماعی پخش زنده لیست کاربران کاربران آنلاین تبلیغات

حقوق و وکالت پرسش و پاسخ ، آشنایی با قانون اساسی ، قوانین مدنی ، قوانین مربوط به خانواده ، آئین مدنی ، قوانین تجارت ، قوانین جزائی

پاسخ
 
LinkBack ابزارهاي موضوع نحوه نمايش
قديمي 3 هفته پيش   #1 (لینک نوشته)
شمع جمع
 
farnazi88's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض مسائل حقوقی مهاجرت به استرالیا با دانیال شبرخ

مسائل حقوقی مهاجرت به استرالیا با دانیال شبرخ
مسائل حقوقی مهاجرت به استرالیا با دانیال شبرخ

امروزه افراد زیادی به دنبال مهاجرت به کشورهایی هستند که نیروی کار را جذب می کند از جمله این کشورها استرالیا است که برنامه ریزی ها و امتیازات خاصی برای مهاجرت به این کشور برای کار دارد .یکی از بهترین و ارزان ترین روش های مهاجرت به استرالیا مهاجرت های کاری است . شما می توانید با وکیل مورد تایید اداره مهاجرت استرالیا، دانیال شبرخ در این موضوع مشورت کنید.

مسائل حقوقی مهاجرت به استرالیا با دانیال شبرخ

قوانین مهاجرت به استرالیا :
کشور استرالیا هرساله به دنبال تغییراتی در قانون های مهاجرت خود بر حسب اهداف اقتصادی خوداست .و به دنبال نیروهای کار ماهر و متخصصین پیشرفته در تمامی زمینه ها است و با دادن امتیازاتی از قبیل مهاجرت های کاری ارزان آن ها را به کشور خود جذب می کند .افراد زیادی به دنبال زندگی در استرالیا که یکی از محبوب ترین کشورهای دنیاست می باشند و به دنبال گرفتن ویزای مهاجرت به آن جا هستند. مهاجرت از طریق ویزای کاری و تخصصی انواع مختلفی دارد که ما در اینجا توضیحاتی در مورد آن ها می دهیم .
مزایا و نواقص ویزاهای کاری و تخصصی :
1-ویزاهای تحصیلی :این نوع ویزاها برای افرادی هستند که قصد دارند در استرالیا به ادامه ی تحصیل خود بپردازند که حتما باید موارد زیر را برای ادامه تحصیل در آن جا داشته باشندکه عبارتند از :
• ویزای فارغ التحصیلی موقت –ساب کلاس 485
• ویزای ولی دانش آموز-ساب کلاس 590
• ویزای بخش مدارس-ساب کلاس500
مهاجرت به استرالیا از طریق این نوع ویزاها ،بسیار راحت و بی در دسر است .اگر رشته ی تحصیلی و سابقه ی کاری شما در لیست های معروف SOL ویاCSOL باشد و تمام شرایط را با موفقیت بگذرانید کشور استرالیا شما را برای مهاجرت به آن جا مناسب اعلام می کند وبرای رفتن دچار مشکلی نخواهید شد .
فاکتورهای شرایط کاری نیروی متخصص و یا کاری برای مهاجرت به استرالیا :
• داشتن سلامت جسمانی کامل
• عدم سوء پیشینه ی کیفری (یعنی پرونده ی کیفری نداشته باشید )
• داشتن سن حداقل 18 وحداکثر49 سال (نه کمتر و نه بیشتر )
• حداقل آیلتس6 در همه ی مهارجت های چهار گانه
• داشتن مدرک دانشگاهی و یا مدرک فنی و حرفه ای
حداقل امتیاز بر اساس جدول امتیاز بندی برای ویزاهای مهارتی در حال حاضر 60 امتیاز میباشد.مدت زمان پروسه های مهاجرتی کاری :
مدت زمان این نوع مهاجرت ها براساس امتیاز،زمینه های شغلی افراد،سطح امتیاز زبان آنها در پرونده های مختلف بسیار متفاوت است ولی به صورت معمول بین 3 ماه تا 16 ماه به طول می انجامد .اگر شما در کار گرفتن ویزا موفق شدید که می توانید با این ویزاها به راحتی به کار و درس و تحصیل خود در استرالیا بپردازید اما اگر به شما ویزای دائم داده شود می توانید حتی از بیمه ی خدماتدرمانی آن کشور و دیگر مزایای آن استفاده کنید .
ویزاهای مهارت مخصوص نیروی کارو متخصص:
کشور استرالیا بنا به احتیاجاتی که از نظر تخصص های مورد نیازش دارد به افراد متخصص مورد نیازش به راحتی ویزا می دهد .
برای اخذ ویزاهای مهارت ها و تخصص ها باید موارد زیر را دارا باشد :
1. ویزای اقامت موقت با اسپانسر منطقه ای - ساب کلاس 489
2. ویزای اقامت دائم مستقل - ساب کلاس 189( با این ویزا شما امتیازات لازم را دارید و می توانید اقامت دائم بگیرید )
3. ویزای اقامت دائم با اسپانسر ایالتی - ساب کلاس 190
4. ویزای اقامت موقت برای فارغ التحصیلان دانشگاه های خاص - ساب کلاس 476
شرایط مورد نیاز برای این نوع از ویزاها برای استرالیا عبارتند از :
1. سن شما کمتر از 49 سال باشد
2. نمره ی زبان آیلتس6 در هر چهار مهارت باشد و در آزمون های دیگر باید معادل آن باشد .
3. 3شغل و کار شما باید جز لیست مشاغل مورد نیاز کشور استرالیا باشد
4. باید تمام امتیازات لازم را برای کسب ویزا داشته باشید .
5. باید ارزیابی شما توسط سازمانی که با تخصص شما مرتبط است مثبت اعلام شود –اسس شده باشید.
6. دریافت دعئتنامه از سیستم اسکیل سکلت استرالیا می باشد
مزایای اقامت دائم مستقل ساب کلاس189 برای گرفتن این ویزا باید شرایط زیر را داشته باشید :
• به صورت نامحدود و بدون زمان بندی می توانید در آنجا بدون دغدغه زندگی کنید
• می توانید از خدمات در مانی رایگان بیمه در مانی و پزشکی مدیکر استفاده کنید
• مجوز اشتغال به کار نامحدود بگیرید و مشغول به کار شوید
• به راحتی تحصیل کنید و از کمک هزینه های دولتی استفاده کنید
• از مزایای سنترلینک استفاده کنید
• با در نظر گرفتن شرایط ، گرفتن تابعیت و شهروندی استرالیا الزامی است
• می شود یکی از بستگان شما برای ورود شما به استرالیا اسپانسرتان شود
• یکی از مهمترین مجوزهای این ویزا مجوز رفت و آمد به داخل و خارج استرالیا در مدت زمان اعتبار این ویزا است.
کسانی که ویزای دائم با ساب کلاس 189 را می گیرند باید بدون در نظر گرفتن اسپانسر حداقل 60 امتیاز بگیرند وکسانی که این ویزا را می گیرند می توانند به راحتی با همسر و فرزندان خود مهاجرت کنند وبون هیچ قید و شرطی در آنجا زندگی کنند .وحتی در مدارس و دانشگاه های آنجا درس بخوانند و از بیمه ی خدمات در مانی و پزشکی استفاده کنند ویا اسپانسر افراد دیگر خانواده ی خود برای مهاجرت به آنجا شوند و در هر کجای استرالیا که دوست دارند مشغول به کار شوند .
می تونید برای اینکه ببینید امتیازتان در حدود چند است می تونید به وبسایت پرشیا گلوبال سری بزنید و امتیازات خود را ارزیابی کنید .
ویزای اقامت دائم ایالتی متخصصین - ساب کلاس 190
این ویزا برای افرادی است که بتوانند به وسیله ی تخصص خود از ایالاتی که به آن تخصص نیاز دارند اسپانسر بگیرند ،این افراد توسط این ویزا می توانند به صورت دائم در استرالیا زندگی کنند و از مزایای آن برخوردار شوند .
شرایط کلی ویزای دائم ایالتی متخصصین - ساب کلاس 190 عبارتند از:
1- سن فرد باید کمتر از 49 سال باشد
2- شغل فرد باید جز شغل هایی باشد که استرالیا در لیست نیازش زده است
3- امتیازات لازم برای این ویزا را بگیرد
4- نمره ی زبان (آیلتس 6 در هر چهار مهارت )ویا معادل آن در آزمون های مورد تایید اداره مهاجرت استرالیا باشد .
5- از یکی از ایالات اسپانسری داشته باشد
6- گرفتن دعوت نامه از سیستم اسکیل سلکت استرالیا
7- گرفتن ارزیابی مثبت از سازمان ارزیابی کننده مرتبط با تخصصی که فرد دارد .
مزایای ویزای دائم ایالتی متخصصین –ساب کلاس 190 عبارتند از :
1- استفاده از مزایای CENT ELINK
2- اقامت دائم و نامحدود در استرالیا
3- اجازه ی نامحدود اشتغال به کار در آن کشور
4- استفاده از کمک هزینه های دولتی و آزادی تحصیلی در این کشور
5- بهره بردن از خدمات پزشکی سیستم مدیکر
6- اگر شرایط لازم را داشته باشد می تواند شهروند کشور استرالیا باشد
7- می تواند برای اقوام خود جهت آمدن به استرالیا اسپانسر شود .
8- تا اعتبار ویزا اجازه ی ورود و خروج از کشور بدون مشکل را دارد
شرایط داشتن ویزای اقامت دائم استرالیا –ساب کلاس 190 :
در این نوع ویزا فرد باید حداقل امتیازش 55 باشد تا بتواند با امتیاز 5 اسپانسرش به امتیاز 60 برسد
1- کسانی که موفق به گرفتن این ویزا می شوند اقامت دائم می توانند بگیرند و با همسر وفرزندانشان در آن جا زندگی کنند .
2- به راحتی و بدون محدودیت در هر جایی از استرالیا که دوست دارند زندگی کنند (به شرط زندگی دوسال اول در ایالت اسپانسر کننده
3-می تواند اسپانسر اعضای خانواده ی خود شود
4-به راحتی از بیمه ی خدمات درمانی و دارویی استفاده کند
5-می تواند در مرکزهای فنی و در مدارس و دانشگاه های استرالیا تحصیل کند
ویزای موقت متخصصین در مناطق خاص - ساب کلاس ۴۸۹
با گرفتن این ویزا می توانند اقامت 4 ساله بگیرند و قسمت مهم در این ویزا این است که این ویزا بعد از گذشت 2 سال تحت شرایطی قابل تبدیل به ویزای دائم خواهد بود .
با اخذ این نوع ویزا، افراد متقاضی موفق می گردند ویزای اقامت ۴ ساله ای را دریافت کنند. نکته مهم در این نوع ویزا قابل توجه است که این ویزا پس از طول مدت ۲ سال تحت شرایطی ویژه قابل تبدیل به اقامت دایم استرالیا خواهد بود.
شرایط مورد نیاز برای اخذ ویزای موقت متخصصین و افراد ماهر در مناطق خاص عبارتند از :
1- سن فرد بیشتر از49 سال نباشد
2- شغل متقاضی باید در لیست مشاغلی که استرالیا لازم دارد باشد
3- باید امتیازات لازم برای گرفتن ویزا را کسب کنند
4- از سیستم اسکیل سلکت استرالیا دعوتنامه داشته باشد
5- نمره ی زبان ایلتس6 در هر چهار مهارت گرفته باشد و یا معادل این نمره در آزمون های مورد تایید اداره ی مهاجرت گرفته باشد
6- یا اسپانسری از یکی از ایالت های استرالیا داشته باشد
7- از سازمان ارزیابی کننده که مرتبط با تخصصش باشد ارزیابی مثبت بگیرد
8- امتیاز حداقلی 50 را داشته باشند تا با اضافه شدن 10 امتیاز اسپانسر امتیازش به 60 برسد
این نوع ویزا از نوع موقت است که محدودیت زمان دارد و فرد متقاضی می تواند 4 سال در استرالیا باشد .اما افرادی که این ویزا را دارند نمی توانند از امکانات اقامت دائم مثل تحصیل در مدارس و دانشگاه ها به صورت رایگان وبیمه ی خدمات درمانی آنجا استفاده کنند .
از مهمترین نکات ویزای 489 این است که فرد متقاضی اگر بعد از دوسال زندگی در مناطق تعیین شده یک سالش را به صورت تمام مشغول به کار شده باشد می توانند مستقیمادر خواست اقامت دائم در استرالیا را بگیرند .
farnazi88 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 3 هفته پيش   #2 (لینک نوشته)
کاربر عضو
 
ali.fallahi's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : مسائل حقوقی مهاجرت به استرالیا با دانیال شبرخ

یکی از دوستان من برای محاجرت تحصیلی از آقای دانیال شبرخ مشاوره گرفته بود خیلی راضی بود و الان استرالیا هستش.
ali.fallahi آفلاين است   پاسخ با نقل قول
پاسخ

ابزارهاي موضوع
نحوه نمايش

قوانين ارسال
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is فعال
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
كدهاي HTML غير فعال است
Trackbacks are غير فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال


ساعت جاري 03:19 AM با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.