طرز تهیه آش ترخینه
تالار گفتگوی هم میهن - Hammihan Forum            

بازگشت   تالار گفتگوی هم میهن - Hammihan Forum > خانواده و زندگی > آشپزی و خانه داری > آشپزی ِ مدرن و سنتی
ثبت نام آموزش کار با هم میهن آپلود عکس علامت گذاری بفرم خوانده شده بی پاسخ!
عضویت در هم میهن شبکه اجتماعی پخش زنده لیست کاربران کاربران آنلاین تبلیغات

پاسخ
 
LinkBack ابزارهاي موضوع نحوه نمايش
قديمي 3 هفته پيش   #1 (لینک نوشته)
شمع جمع
 
nazaninbayati1369's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض طرز تهیه آش ترخینه

طرز تهیه آش ترخینه
طرز تهیه آش ترخینه

دستور تهیه آش ترخینه مرحله به مرحله
شما می توانید ترخینه را از عطاری های شهر بگیرید اما اگر می خواهید آن را به صورت خانگی درست کنید ما طرز تهیه ترخینه را در این پست بارونک به همراه طرز تهیه آش ترخینه قرار دادیم که شما با این آموزش آشپزی می توانید به تنهایی همانند یک آشپز حرفه ای ، آش ترخینه خوشمزه و مجلسی درست کنید.

مواد لازم ترخینه بلغور گندم نیم کیلو ماست ترش یک و نیم کیلو نمک 1 قاشق‏ چایخوری زردچوبه یک قاشق چایخوری فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری زعفران نصف قاشق چایخوری پونه خشک نصف قاشق چایخوری مراحل تهیه ترخینه
1. برای تهیه ترخینه ، گندم را پس از شستن در یک ظرف مناسب با مقداری آب آب به مدت 6 ساعت خیس می کنیم سپس آن را آبکشی می کنیم و ماست ترش را که از قبل آن را هم زدیم و یکدست شده است به آن اضافه می کنیم و در یک قابلمه روی حرارت ملایم قرار بدهیم تا به آرامی بپزد.
2. پس از گذشت یک ساعت از زمان پخت ، مقدار گفته شده نمک، زردچوبه ، فلفل ، پونه و زعفران را اضافه می کنیم و مواد را هم می زنیم تا به خوبی باهم مخلوط شوند. پس از اینکه مواد داخل قابلمه به حالت خمیر مانندی تبدیل شد قابلمه ترخینه را از روی حرارت بر می داریم و صبر می کنیم تا ترخینه کمی خنک شود.
3. سپس به اندازه یک چانه خمیر از آن بر می داریم و با دست آن را فرم می دهیم تا کمی صاف و تخت شود. سپس آن را در سینی می چنینم و بقیه مواد را به همین روش فرم می دهیم و روی سینی کنار هم می چینیم. سپس سینی حاوی ترخینه ها را در یک جای خشک قرار می دهیم تا آب آن ها گرفته و خشک شوند. بعد از خشک شدن می توانید از آن ها استفاده کنید.

مواد لازم آش ترخینه ترخینه دو لیوان نخود نصف لیوان لوبیا چینی نصف لیوان عدس نصف لیوان سبزی آش دو لیوان پیاز دو عدد کشک به میزان لازم سیر دو حبه زردچوبه به میزان لازم نمک به میزان لازم فلفل به میزان لازم مراحل تهیه آش ترخینه
1. ابتدا باید نخود و لوبیا را از شب قبل خیس کنیم و چند باری آبشان را عوض کنیم تا هم نفخ شون برود و هم راحت تر پخته شوند. ترخینه ها را هم از یک ساعت قبل در یک ظرف با مقداری آب خیس کنید.
2. برای شروع دو پیاز متوسط را به صورت نگینی و ریز خرد می کنیم و در یک قابلمه با روغن تفت می دهیم تا سرخ و طلایی شود سپس دو حبه سیر که از قبل با رنده به صورت ریز رنده کرده ایم همراه زردچوبه به قابلمه پیاز اضافه می کنیم.
3. در این مرحله نخود و لوبیا را اضافه می کنیم و تفت می دهیم سپس به اندازه کافی آب به قابلمه اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا نخود و لوبیا نیم پز شود. تقریبا بعد از یک ساعت عدس را اضافه می کنیم و وقتی عدس نیم پز شد ترخینه ها را هم اضافه می کنیم و دوباره صبر می کنیم تا همه مواد به خوبی بپزند. دلیل اینکه عدس را دیرتر اضافه کردیم این است که عدس نسبت به نخود و لوبیا زودتر پخته می شود.
4. پس از اینکه حبوبات آش به خوبی پختند سبزی آش را اضافه می کنیم و نمک آش را هم اندازه می گیرم و بعدش اجازه می دهیم تا آش با حرارت ملایم بپزد. بعد از اینکه آش به خوبی پخت و جا افتاد می توانید آن را با پیاز داغ ، نعنا داغ و کشک تزیین کنید و سپس سرو کنید. امیدوارم از پختن این آش ترخینه لذت ببرید.
nazaninbayati1369 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
پاسخ

ابزارهاي موضوع
نحوه نمايش

قوانين ارسال
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is فعال
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
كدهاي HTML غير فعال است
Trackbacks are غير فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال


ساعت جاري 05:44 PM با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.