اخذ ویزای شینگن آلمان
تالار گفتگوی هم میهن - Hammihan Forum            

بازگشت   تالار گفتگوی هم میهن - Hammihan Forum > عمومی و اجتماعی > اقوام و گردشگری > جهانگردی
ثبت نام آموزش کار با هم میهن آپلود عکس علامت گذاری بفرم خوانده شده بی پاسخ!
عضویت در هم میهن شبکه اجتماعی پخش زنده لیست کاربران کاربران آنلاین تبلیغات

پاسخ
 
LinkBack ابزارهاي موضوع نحوه نمايش
قديمي يك هفته پيش   #1 (لینک نوشته)
کاربر عضو
 
webonesms's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض اخذ ویزای شینگن آلمان

اخذ ویزای شینگن آلمان
شهروندان خارج از اروپا به طور معمول برای ورود یا زندگی در آلمان نیاز به اخذ ویزای شینگن آلمان دارند.
شهروندان اتحادیه‌ی اروپا (EU)، منطقه‌ی اقتصادی اروپا (EEA) و سوئیس می توانند درآلمان زندگی کنند

شهروندان کشورهای اتریش، بلژیک، جمهوری چک، دانمارک، استونی، فنلاند، فرانسه، یونان، مجارستان، ایسلند، ایتالیا، لتونی، لیختن اشتاین، لیتوانی، لوکزامبورگ، مالت، هلند، نروژ، لهستان، پرتغال، اسلواکی، اسلوونی، اسپانیا، سوئد، سوئیس.یک ویزای مشترک دارند و هیچ کنترل مرزی‌ای بین آنها وجود ندارد
اتباع سوئیس باید برای اجازه‌ی اقامتِ صرف به اداره‌ی مهاجرت در خواست بدهند.

اتباع سایر کشورهای اتحادیه‌ی اروپا و منطقه‌ی اقتصادی اروپا تنها با یک پاسپورت معتبر و یا کارت شناسایی می‌توانند وارد خاک آلمان شوند، و در آن اقامت و کار کنند، هر چند باید در دفتر ثبت اقامت در شهر محل زندگی‌شان ظرف مدت سه ماه تا ورودشان به آلمان ثبت نام کنند.

برای سفارت آلمان وقت بگیرید حتما باید پاسپورت داشته باشید و بعد از اینکه بصورت اینترنتی وقت را گرفتید باید در روز مشخص شده برای مصاحبه به این سفارت آلمان بروید تا بتوانید ویزای این کشور را بگیرید.
اخذ ویزای شینگن آلمان
سفارت آلمان محدودیت در دادن ویزا دارد و از طرفی تعدادافرادی که به این سفارت خانه برای اخذ ویزای آلمان مراجعه می کنند هم زیاد است تعیین وقت چندین هفته و یا چندین ماه بسته به نوع ویزایی که اقدام به اخذ آن کرده اید، متغیر است
چک لیست برای اخذ ویزای شینگن آلمان



‏1- دو قطعه عکس رنگی تمام رخ زمینه روشن بدون عینک و لبخند در ابعاد‎ ‎‏۴۵‏‎‏×۳۵ میلیمتر که ظرف یکسال اخیر گرفته ‏شده باشد. لطفا ً از الصاق عکس‌ها روی فرم درخواست صدور روادید خودداری فرمائید.‏
‏2- ‏ تکمیل فرم درخواست صدور روادید در سه نسخه. تقاضا دارد به کلیه پرسش‌های این فرم به صورت دقیق پاسخ ‏دهید.‏
‏3- ارائه مدارک شغلی از قبیل روزنامه رسمی – کارت بازرگانی – جواز تولید – پروانه کسب – فیش حقوقی – گواهی دانشجویی – لیست بیمه بهمراه کپی آن.‏
4- در صورت شاغل بودن همسر ارائه مدارک شغلی همسر
5- بیمه درمانی مسافرتی برای طول مدت سفر به همراه کپی آن. چنانچه بیمه مسافرتی از آلمان باشد به عبارتی شخص ‏دارای کارت بیمه از یک دفتر بیمه در آلمان باشد می‌بایست تائیدیه‌ای به تاریخ روز از بیمه ضمیمه باشد.‏
6- ‏گذرنامه متقاضی به همراه کپی از صفحات ۲ و ۳٫ گذرنامه باید از زمان پایان روادید درخواستی، به مدت حداقل ۳ ماه ‏معتبر باشد.‏
7- شناسنامه متقاضی و شناسنامه همسر وی به همراه کپی
8- ارائه سند مالکیت که بنام متقاضی و یا همسر متقاضی باشد. به همراه کپی آن.‏
9- ‏پرداخت هزینه صدور روادید به میزان -/۰۰۰/۴۱۰ ریال لطفا ً جهت پرداخت هزینه صدور روادید اسکناس‌های ‏ده هزار ریالی و یا بیست هزار ریالی ” سالم ” به همراه داشته باشی

ويرايش توسط webonesms : يك هفته پيش در ساعت 02:49 PM دليل: اضافه کردن متن
webonesms آفلاين است   پاسخ با نقل قول
پاسخ

ابزارهاي موضوع
نحوه نمايش

قوانين ارسال
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is فعال
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
كدهاي HTML غير فعال است
Trackbacks are غير فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال


ساعت جاري 11:52 PM با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.