طرز تهیه کوکو رشته ای سیب زمینی خوشمزه و مجلسی با پنیر
تالار گفتگوی هم میهن - Hammihan Forum            

بازگشت   تالار گفتگوی هم میهن - Hammihan Forum > خانواده و زندگی > آشپزی و خانه داری > آشپزی ِ مدرن و سنتی
ثبت نام آموزش کار با هم میهن آپلود عکس علامت گذاری بفرم خوانده شده بی پاسخ!
عضویت در هم میهن شبکه اجتماعی پخش زنده لیست کاربران کاربران آنلاین تبلیغات

پاسخ
 
LinkBack ابزارهاي موضوع نحوه نمايش
قديمي يك هفته پيش   #1 (لینک نوشته)
شمع جمع
 
simazarif's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض طرز تهیه کوکو رشته ای سیب زمینی خوشمزه و مجلسی با پنیر

طرز تهیه کوکو رشته ای سیب زمینی خوشمزه و مجلسی با پنیر
طرز تهیه کوکو رشته ای


طرز تهیه کوکو رشته ای سیب زمینی خوشمزه و مجلسی با پنیر

کوکو رشته ای
کوکو رشته ای یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که شباهت زیادی به کوکوی سیب زمینی دارد. به دلیل اینکه در این کوکو سیب زمینی به صورت رشته های نازک و باریک شکل داده می شود این کوکو با این نام کوکوی رشته ای معروف شده است.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر کوکو رشته ای تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری کوکو رشته ای تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر
مواد لازم کوکو رشته ای

  • تخم مرغ ۳ عدد
  • آرد سفید به اندازه کافی
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • سیب زمینی بزرگ ۲ عدد
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
  • پنیر پیتزای رنده شده ۲ قاشق غذاخوری
در صورتی که می خواهید کوکوی شما مجلسی تر به نظر بیاید و ظاهر بهتری داشته باشد می توانید مقداری سبزی معطر مثل جعفری و گشنیز تازه یا خشک شده هم به مایه کوکو اضافه کنید.
دستور پخت
طرز تهیه کوکو رشته ای

ابتدا سیب زمینی ها را پوست می گیریم و آبکش می کنیم و به رشته کن و یا رنده درشت می کنیم و کنار می گذاریم و تخم مرغ ها را جداگانه در پیاله ای می شکنیم و بعد در کاسه ای می ریزیم و روی آن نمک،فلفل سیاه می پاشیم
و یک چهارم لیوان آب می ریزیم و هم می زنیم و آرد را کم کم می افزاییم و هم می زنیم تا گلوله نشود. توجه داشته باشید که باید مقداری آرد اضافه کنید که مایه کوکو سفت نشود و کمی شل باشد. در ادامه پنیر پیتزا رنده شده را اضافه می کنیم
و در آخر سیب زمینی ها را می افزاییم به مایه و خوب مواد را زیر و رو می کنیم تا منسجم شوند. تابه ای را روی حرارت قرار می دهیم و روغن داخل آن می ریزیم و صبر می کنیم تا با حرارت کم داغ شود و بعد از مایه کمی بر می داریم
و در روغن می ریزیم و با کف قاشق سریعا به آن شکل مورد نظرمان را می دهیم.می توانید فقط تخت کنید خودش در موقع سرخ شدن شکل دایره می گیرد. پس از سرخ شدن بر می گردانیم کوکو ها را تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.
کوکو های رشته ای آماده شده را در ظرف می گذاریم و با گوجه فرنگی و خیارشور یا سس کچاپ تزئین می کنیم و با نان تازه نوش جان کنید.
simazarif آفلاين است   پاسخ با نقل قول
نوشته را پسندیده است :
پاسخ

ابزارهاي موضوع
نحوه نمايش

قوانين ارسال
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is فعال
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
كدهاي HTML غير فعال است
Trackbacks are غير فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال


ساعت جاري 12:04 AM با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.