طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی
تالار گفتگوی هم میهن - Hammihan Forum            

بازگشت   تالار گفتگوی هم میهن - Hammihan Forum > خانواده و زندگی > آشپزی و خانه داری > دسرها و سالاد و انواع نوشیدنی
ثبت نام آموزش کار با هم میهن آپلود عکس علامت گذاری بفرم خوانده شده بی پاسخ!
عضویت در هم میهن شبکه اجتماعی پخش زنده لیست کاربران کاربران آنلاین تبلیغات

پاسخ
 
LinkBack ابزارهاي موضوع نحوه نمايش
قديمي 2 روز پيش   #1 (لینک نوشته)
هم میهن دوست
 
simazarif's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی

طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی
طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی


طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی

پاناکوتا شکلاتی
پاناکوتا شکلاتی یکی از انواع دسرهای بین المللی بسیار خوشمزه و پرطرفدار در جهان است که در کشور عزیزمان ایران هم طرفداران خاص خودش را دارد. این دسر خوشمزه یک دسر ایتالیایی است و با طعم های بسیار متنوعی تهیه می شود.
با مقدار موادی که در این دستور قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر پاناکوتا شکلاتی تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقداری کمتر یا بیشتری پاناکوتا شکلاتی تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی با وبسایت پارسی دی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر
مواد لازم پاناکوتا شکلاتی

  • شیر ۲ لیوان
  • خامه ¼ لیوان
  • شکر ۱۰ قاشق غذاخوری
  • شکلات تخته ای ۵۰ گرم
  • اسانس وانیل مقدار کمی
  • پودر کاکائو ۲ قاشق چایخوری
  • پودر ژلاتین ۱ قاشق غذاخوری
دستور تهیه
طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی

برای تهیه پاناکوتای شکلاتی ابتدا نیمی از شیر را در کاسه ای می ریزیم و پودر ژلاتین را به آن می افزاییم و کاسه را روی بخار کتری قرار می دهیم و با قاشق هم می زنیم تا ژلاتین در شیر کاملا حل شود و کنار می گذاریم.
سپس در قابلمه ای خامه را می ریزیم و باقی شیر را کم کم به آن می افزاییم و خوب به همزن هم می زنیم تا یکدست شوند و بعد شکر را به آن اضافه می کنیم و قابلمه را روی حرارت کم می گذاریم و مواد را مخلوط می کنیم تا شکر نیز حل شود
و نیازی به جوش آمدن مواد نیست. زمانی که شکر حل شد و کمی مواد داغ شدند قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و شکلات تخته ای را رنده می کنیم و به مواد می افزاییم و کمی اسانس وانیل و پودر کاکائو و مخلوط شیرو ژلاتین نیز به آن ها اضافه می کنیم
و مواد را خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شود. اگر تمایل داشتید پاناکوتا شما رنگ تیره تری داشته باشید برای این منظور می توانید شکلات تخته ای و کاکائو بیشتری به مواد اضافه کنید که طبیعتا طعم آن نیز تلخ تر می شود.
سپس مواد پاناکوتا را در قالب مورد نظر خود می ریزیم و به مدت حداقل ۴ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا پاناکوتا حالت بگیرد. سپس پاناکوتا آماده شده را از قالب بیرون می آوریم و با خامه تزئین می کنیم.نوش جان


منبع : parsiday
simazarif آفلاين است   پاسخ با نقل قول
پاسخ

ابزارهاي موضوع
نحوه نمايش

قوانين ارسال
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is فعال
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
كدهاي HTML غير فعال است
Trackbacks are غير فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال


ساعت جاري 12:25 PM با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.