طرز تهیه شله زرد
تالار گفتگوی هم میهن - Hammihan Forum            

بازگشت   تالار گفتگوی هم میهن - Hammihan Forum > خانواده و زندگی > آشپزی و خانه داری > آشپزی ِ مدرن و سنتی
ثبت نام آموزش کار با هم میهن آپلود عکس علامت گذاری بفرم خوانده شده بی پاسخ!
عضویت در هم میهن شبکه اجتماعی پخش زنده لیست کاربران کاربران آنلاین تبلیغات

پاسخ
 
LinkBack ابزارهاي موضوع نحوه نمايش
قديمي 2 روز پيش   #1 (لینک نوشته)
هم میهن دوست
 
simazarif's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض طرز تهیه شله زرد

طرز تهیه شله زرد
طرز تهیه شله زرد


طرز تهیه شله زرد

شله زرد
شله زرد یکی از انواع دسرهای خوشمزه و بسیار پرطرفدار ایرانی است که به دو صورت سرد و گرم سرو می شود. این دسر سنتی و قدیمی به عنوان یک دسر مناسبتی هم شناخته می شود که در مناسبت های مذهبی به صورت نذری در میان مردم پخش می شود.
با مقدار موادی که در این دستور قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر شله زرد تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقداری کمتر یا بیشتری شله زرد تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش تهیه دسر شله زرد با پارسی دی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر
مواد لازم شله زرد

  • برنج ۲ لیوان
  • شکر ۴ لیوان
  • کره ۱۰۰ گرم
  • گلاب ۱ لیوان
  • دارچین به میزان لازم
  • خلال بادام نصف لیوان
  • نمک ۱ قاشق چایخوری
  • زعفران ۱ قاشق چایخوری
دستور پخت
طرز تهیه شله زرد

برای تهیه شله زرد خوشمزه ابتدا برنج را پاک می کنیم و در قابلمه ای می ریزیم و ۱ لیوان گلاب و ۱ لیوان آب به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا به مدت ۳۰ دقیقه خیس بخورد. بادام ها را نیز ۱ ساعت جلوتر از شروع پخت شله زرد در کاسه ای از آب می ریزیم تا خیس بخورند و نرم شوند.
سپس یک قابلمه بزرگ را روی حرارت می گذاریم و ۸ لیوان آب داخل آن می ریزیم و می گذاریم تا آب به جوش بیاید و بعد زمان جوش آب برنج و گلاب را به آن اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا مجددا آب مواد به جوش بیاید. کف های سطح آب را با کفتگیر چوبی می گیریم
و حرارت را کم می کنیم تا برنج پخته شود. بعد کمی از برنج را بیرون می آوریم و زیر دندان تست می کنیم اگر مغز برنج ها کمی گیر داشت شکر را اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم و شروع می کنیم به هم زدن تا ته نگیرد.
شله زرد نیز مانند حلیم نیاز به هم زدن مداوم دارد تا ته نگیرد.پس از حل شدن کامل شکر در مواد شله زرد،بادام ها را آبکش می کنیم و به مواد می افزاییم و زعفران دم کرده را نیز با کمی نمک اضافه می کنیم و مجددا به هم زدن ادامه می دهیم.
پس از اینکه شله زرد قوام گرفت و کمی غلیظ شد یعنی کاملا پخته شده است در این زمان کره را به آن اضافه می کنیم و ۵ دقیقه بعد قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و می گذاریم کمی خنک شود و در ظرف مورد نظر می کشیم و با دارچین و خلال بادام تزئین می کنیم.نوش جان
simazarif آفلاين است   پاسخ با نقل قول
پاسخ

ابزارهاي موضوع
نحوه نمايش

قوانين ارسال
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is فعال
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
كدهاي HTML غير فعال است
Trackbacks are غير فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال


ساعت جاري 12:42 PM با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.