نکات طرز تهیه دسر ژله بستنی رولی و چند رنگ انار ساده با پودر ژلاتین
تالار گفتگوی هم میهن - Hammihan Forum            

بازگشت   تالار گفتگوی هم میهن - Hammihan Forum > خانواده و زندگی > آشپزی و خانه داری
ثبت نام آموزش کار با هم میهن آپلود عکس علامت گذاری بفرم خوانده شده بی پاسخ!
عضویت در هم میهن شبکه اجتماعی پخش زنده لیست کاربران کاربران آنلاین تبلیغات

پاسخ
 
LinkBack ابزارهاي موضوع نحوه نمايش
قديمي يك روز پيش   #1 (لینک نوشته)
شمع جمع
 
manzar1370's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض نکات طرز تهیه دسر ژله بستنی رولی و چند رنگ انار ساده با پودر ژلاتین

نکات طرز تهیه دسر ژله بستنی رولی و چند رنگ انار ساده با پودر ژلاتین
ژله بستنی

نکات طرز تهیه دسر ژله بستنی رولی و چند رنگ انار ساده با پودر ژلاتین
مواد لازم برای تهیه ژله بستنی انار


ژله انار ۱ بسته
بستنی وانیلی پیمانه
آب جوش کمتر از ۱ پیمانه
طرز تهیه ژله بستنی انار


برای تهیه ژله بستنی ، اول پودر ژله را با آب جوش مخلوط کرده و سپس آن را به هم بزنید تا خوب حل شود.
بعد از هم زدن ، ظرف را روی کتری بگذارید و آن را با روش بن ماری حل کنید تا پودر ژله به ظرف نچسبد .
هنگامی که ژله به طور کامل حل شد ، بستنی را به آن اضافه کرده و آن را هم بزنید.
سعی کنید فقط در حد مخلوط‌شدن بستنی، ترکیب را بهم بزنید تا کف روی آن از بین نرود چون می‌خواهیم یک ژله دولایه تهیه کنیم.
ترکیب را مخلوط کرده و داخل ظرف ریخته و درون یخچال قرار دهید تا سفت بشود.
بستنی ژله شما بعد از ۲۵ دقیقه آماده است.
شما می توانید ژله بستنی انار را با دانه های انار تزئین کنید
نکات طرز تهیه دسر ژله بستنی رولی و چند رنگ انار ساده با پودر ژلاتین
قبل از ریختن ژله در قالب، داخل آن آب‌ بگر‌دانید و چند دقیقه‌ای آن را داخل فریزر بگذارید. به این ترتیب ژله راحت‌تر از قالب جدا خواهد شد. در بعضی مواقع می‌توان از مقدار خیلی کمی روغن برای چرب‌کردن قالب استفاده کرد یا کف قالب سلفون کشید تا ژله راحت‌تر برگردد.بهتر است بعد از حل‌کردن پودر ژله در آب جوش، برای اینکه ژله شفاف‌تری داشته باشیم؛ ظرف را روی بخار آب گذاشته تا تمام ذرات ژله حل شود (روش بن‌ماری). این روش برای تمام محلو‌ل‌های ژلاتینه پیشنهاد می‌شود.
برای برگرداندن ژله یا دسرهای ژلاتینه در ظرف سرو، ابتدا یک ظرف بزرگ‌تر را از آب داغ یا آب‌ گرم پر کنید تا حدی‌که وقتی ظرف ژله را داخل آن قرار می‌دهید، از دیواره‌ها بیشتر نباشد و آب به درون ژله نفوذ نکند. سپس ظرف ژله را درون آب قرار داده و برای ۱۰ تا ۳۰ ثانیه در آن نگه دارید. ممکن است برای قالب‌های متفاوت، این زمان کم و زیاد شود مثلا برای قالب‌های فلزی این زمان خیلی کم‌تر و برای ظرف پایرکس (پیرکس) بیشتر خواهد بود یا مثلا قالب‌های سیلیکونی اکثرا بدون آب گرم هم از ژله جدا خواهند شد. تست‌کردن آن هم به این صورت است که وقتی ظرف را تکان می‌دهید، ژله از دیواره‌ها جدا می‌شود. اگر بیشتر نگه دارید، ژله آب می‌شود پس مراقب باشید.
manzar1370 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
پاسخ

ابزارهاي موضوع
نحوه نمايش

قوانين ارسال
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is فعال
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
كدهاي HTML غير فعال است
Trackbacks are غير فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال


ساعت جاري 12:19 PM با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.