![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
سينما و تلويزيون گفتگو و بحث در باب هنر و سینما و مباحث مربوط به این زمینه ها |
![]() |
|
LinkBack | ابزارهاي موضوع | نحوه نمايش |
86 نفر نوشته را پسندیده اند | 66copid, a5b5c1d3e8f3g5h5i, abdolhadi71, adlay, alasm1234, alihy74, alirezatizro, alishnider, alishow45, aminghalkhani, amirqadamiiii, amirshakori, amoojani, arsalanenzo, ayrina, barbood, bbaannaaffsshh, biseda2, black, bollywood, Bvafa, b_javaherian, call_of_darkness, dapasht, dash_yaser24, ebrahim2002, ehsan.k, elyas1212, far-k, farzamjr7, gh452003, goldberg., goldeagle, hany13, hell_boy66, heyfenan, homayoo, hvaf, ice_girl, iren, jigooli, k-morteza, kachlol, khosroshahi, kimreza, loiza, lost_love, l_nimamin_l, mahdi666jj, mahdielika, MARY-KHOSH, maryam_goli9, matisa, mehrdad--1370, mohammadabba30, mojtabaw000w, monasi, mostafa_1366, mp_mp, mustafa.77.ahmadi, negin-m, noohia, omega, omid_7mordad, orang1971, parhamshakibaei, parvaz12, peymankarimi, phantom13, poli, psychology-reza, reza..lone, rezii, samaritan1, sasantoy, shaho.kurdistani, sharafarzaneh, shayan65, sonia, soratssss, srad, sun_boy2, taj24, tyler_durden, yasiy, zarahigh |
![]() |
#1906 (لینک نوشته) | |||
محروم از فعالیت ![]() |
![]()
همونکه آخر فیلم روی مجسمه آزادی آمریکا میجنگن ؟ اگر منظورت همونه با اسم مردی به نام هیرو تلویزیون پخشش کرد . |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#1907 (لینک نوشته) |
شهروند هم میهن ![]() |
![]() ويرايش توسط malekeashtar : 07-28-2018 در ساعت 08:41 PM |
![]() |
![]() |
![]() |
#1908 (لینک نوشته) |
شهروند هم میهن ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1909 (لینک نوشته) | |||
محروم از فعالیت ![]() |
![]()
اینو از چند تا فیلم میکس کردن . فقط اون تیکه ش که مال کنستانتینه رو شناختم . عجب فیلم های باحالی ان , mostafa 1366 بیا کارشناسی کن ببینم اینا مال چه فیلم هاییه . برم تک تکشون رو دانلود کنم ![]() |
|||
![]() |
![]() |
2 نفر نوشته را پسندیده اند |
![]() |
#1910 (لینک نوشته) | |||
شهروند هم میهن ![]() |
![]()
من از این فیلما نمیبینم اما از روی اسکرین شات یکی دوتا رو تونستم تشخیص بدم چون همه صحنه ها تاریکه و فیلم هم کیفیتی نداره خیلی سخته به نظر میاد بیشترش مال همون کنستانتین باشه هرچند من همونو هم ندیدم. صحنه های اول کلیپ رو هرچه کردم نتونستم پیدا کنم. Clash of the Titans (2010) (Underworld: Rise of the Lycans (2009 ويرايش توسط mostafa_1366 : 07-29-2018 در ساعت 12:30 PM |
|||
![]() |
![]() |
2 نفر نوشته را پسندیده اند |
![]() |
#1911 (لینک نوشته) | |||
شهروند هم میهن ![]() |
![]()
|
|||
![]() |
![]() |
نوشته را پسندیده است : |
![]() |
#1912 (لینک نوشته) |
شهروند هم میهن ![]() |
![]()
این سوال رو یکی از کاربران که امکان ارسال پست نداشتن تو خصوصی پرسیدن:
سلام. من تازه واردم.نتونستم پست بزارم . میشه کمکم کنید.ممنون. دنبال اسم یک سریال هستم که حدودا سال 1360 وقتی 5 سالم بود تلویزیون پخش میکرد. تو برنامه کودک. فکر کنم توی شبکه دو پخش میشد. چند تا نوجوان بودند که با یک کشتی بخار(کنارش توربین می چرخه) سفر می کردند و هر قسمت پیاده میشدند و وارد ماجراهایی میشدند . معمولا هم آخرش فرار می کردند و به کشتی بر می گشتند. موقع تیتراژ فیلم از توی عرشه کشتی دست تکون می دادند. همین ها رو یادمه . اگه لطف کنی و پیام من رو تو فروم بزاری یا خودت کمکم کنی خیلی ممنون میشم. ضمنا انیمیشن نیست. ويرايش توسط mostafa_1366 : 07-30-2018 در ساعت 02:17 PM |
![]() |
![]() |
![]() |
#1913 (لینک نوشته) | |||
کاربر عضو ![]() |
![]()
یه فیلم دیگه هم خیلی وقته سعی میکنم پیداش کنم . از داستانش چیز زیادی یادم نیست . فقط این که فیلم چینی بود و یه جنگجویی بود ، میره سر یه جادوگر رو قطع میکنه ، سر جادوگره رو میذاره توی یه جعبه . اون جادوگره بعد ها سرش از توی این جعبه میاد بیرون و ظاهرا به خاطر یه حشره که داخل چشمش بود زنده میشه. و ... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#1914 (لینک نوشته) | |||
کاربر عضو ![]() |
![]()
من دنبال دو تا فیلم دیگه میگردم که سالها پیش از ام بی سی پرشیا پخش شد دو فیلم خارجی ممنون میشم اگه راهنمایی کنی اولیش یادمه که یه بچه بود که تو مسابقات هجی کلمه نیخواست شرکت کنه و همسایش که یه سیاه پدست بود بهش کمک کرد و تو مسابقات برنده شد و یه رقیب هم داشت که ژاپنی بود و بابای مغروری داشت اون بچه ژاپنی فیلم دوم هم موضوعش این بود که یه مادر برای دخترش تو روزنامه یا شبکه های اجتماعی آگهی شوهر میده و با پسرا مصاحبه میکنه لطفا کمک کن تا اسمشون رو بفهمم. ممنون از کمکتون موفق باشید |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#1915 (لینک نوشته) | |||
شهروند هم میهن ![]() |
![]()
اولیش فکر کنم Akeelah and the Bee (2006) هست و دومی رو هم نتونستم پیدا کنم ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#1916 (لینک نوشته) | |||
کاربر عضو ![]() |
![]()
ممنون دوست عزیزم خودش بود حالا دومیشو کاش برام پیدا کنی تو یه صحنه از فیلم مادری که برای دخترش آگهی شوهر زده بود با چند تا مرد مصاحبه میکنه در واقع فیلم کمدی هم هست و همینطور خانوادگی. تو یه صحنه هم یادمه که یه مردی که از دختره خوشش اومده بود باهاش رفت بیرون و لباس دختره میرفت بالا و دختره گفت کار الکتریسیته هست ممنون میشم کمکم کنی |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#1917 (لینک نوشته) | |||
شهروند هم میهن ![]() |
![]()
شاید این باشه. یه همچین صحنه ای توش داره. Because I Said So (2007) |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#1918 (لینک نوشته) |
کاربر عضو ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1919 (لینک نوشته) |
کاربر عضو ![]() |
![]()
سلام من یه فیلم دیدم اما اسمشو فراموش کردم این داستان شه
یه فیلمی هست که یه نفر به یه دختر تجاوز میکنه و بعد پدر اون دختر اون پسر رو میگیره و بلا هایی رو سر اون میاره و اونو به دختر تبدیل میکنه با عمل جراحی و خود پدره هم دکتره اگه دونستند لطفا بهم بگید ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1920 (لینک نوشته) | |||
شهروند هم میهن ![]() |
![]()
The Skin I Live In (2011) |
|||
![]() |
![]() |