آموزش مجازی پخت چلو(پلو، کته)
تالار گفتگوی هم میهن - Hammihan Forum            

بازگشت   تالار گفتگوی هم میهن - Hammihan Forum > خانواده و زندگی > آشپزی و خانه داری > کلاس آشپزی
ثبت نام آموزش کار با هم میهن آپلود عکس علامت گذاری بفرم خوانده شده بی پاسخ!
عضویت در هم میهن شبکه اجتماعی پخش زنده لیست کاربران کاربران آنلاین تبلیغات

پاسخ
 
LinkBack ابزارهاي موضوع نحوه نمايش
قديمي 10-03-2013   #1 (لینک نوشته)
شهروند هم میهن
 
irsa's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

Icon17 آموزش مجازی پخت چلو(پلو، کته)

آموزش مجازی پخت چلو(پلو، کته)
باز هم سلام
اولین درس را آغاز میکنیم با آموزش پخت پلو یا چلو یا کته
روند تاپیک هم به این صورت هست که هرکدوم از دوستان روش پخت خودشون را اینجا توضیح میدن و اگر هم عکس دارن از غذای خودشون کنار نوشتشون میگذارن
تحت هیچ شرایطی متنتون و عکستون کپی از سایت های دیگه نباشه و حتما تجریه خودتون باشه.

خیلی راحت میاید مینویسید که شما چجوری این غذارا درست میکنید و دوستان دیگه هم میتونند با نقل قول از شما سوالاتشونو بپرسند.

وظیفه همیار ها هم اینه که هوای تاپیک را داشته باشند و زمانی که من یا دوستان همیار دیگه نیستند هرکدوم از همیار ها که بودند باید مشکلات دوستان را رفع کنند.
فعلا واسه امتحان و شروع این تاپیک را استارت کردم .اگر همکاری و روند کار خوب باشه قول میدم بتونم یه بخش جدید واسه این کار از ادمین بگیرم حتی به زور
پس این شما و این هم اولین آموزش مجازی
__________________
میروم و نمیرود از سر من هوای تو


داده فلک سزای من تا چه بود سزای تو
irsa آفلاين است   پاسخ با نقل قول
7 نفر نوشته را پسندیده اند
قديمي 10-03-2013   #2 (لینک نوشته)
ღ یـ ِ بنـدـه مهـ ـربونــ ღ
 
Nilaa's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : آموزش مجازی پخت چلو(پلو، کته)

به نآم او....
اقا من فردا یه پلو دُرُست میکنم اسمشو نمی دوم:))
+این پُست ویرایش میشه!
__________________
ایمـــان دارم! کــه قشنـگـتــرین عشــق
نگــاه مهــربـــان خــداونـــد بـه بنـدگـانـش اســت . . . زنـــدگــی را بـــه او بســــپار . . .
و مطـمئـــن بـــاش که تــا وقتـــی کــه پشتــت بــه خـــدا گــرم اســت
تمـــام هــراس هـــای دنیـــا خـنـــده دار اســت ... /
Nilaa آفلاين است   پاسخ با نقل قول
نوشته را پسندیده است :
قديمي 10-03-2013   #3 (لینک نوشته)
" هـمــــای "
 
sepantman's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : آموزش مجازی پخت چلو(پلو، کته)

عرضم به حضورتون من تو رستوران کار میکنم، و اگه سوالی درباره انواع کباب و برنج و امثال اینا هست در خدمتیم
__________________
آموزش مجازی پخت چلو(پلو، کته)

أين هادمُ أبنية الشّرك و النّفاق
کجاست آن ویران کننده ی بناهای شرک و نفاق ؟

دعای ندبه
sepantman آفلاين است   پاسخ با نقل قول
5 نفر نوشته را پسندیده اند
قديمي 10-03-2013   #4 (لینک نوشته)
یــــــــــــانـــــــــــــــا
 
zare's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : آموزش مجازی پخت چلو(پلو، کته)

نوشته اصلي بوسيله irsa نمايش نوشته ها
باز هم سلام

اولین درس را آغاز میکنیم با آموزش پخت پلو یا چلو یا کته
روند تاپیک هم به این صورت هست که هرکدوم از دوستان روش پخت خودشون را اینجا توضیح میدن و اگر هم عکس دارن از غذای خودشون کنار نوشتشون میگذارن
تحت هیچ شرایطی متنتون و عکستون کپی از سایت های دیگه نباشه و حتما تجریه خودتون باشه.

خیلی راحت میاید مینویسید که شما چجوری این غذارا درست میکنید و دوستان دیگه هم میتونند با نقل قول از شما سوالاتشونو بپرسند.

وظیفه همیار ها هم اینه که هوای تاپیک را داشته باشند و زمانی که من یا دوستان همیار دیگه نیستند هرکدوم از همیار ها که بودند باید مشکلات دوستان را رفع کنند.
فعلا واسه امتحان و شروع این تاپیک را استارت کردم .اگر همکاری و روند کار خوب باشه قول میدم بتونم یه بخش جدید واسه این کار از ادمین بگیرم حتی به زور
پس این شما و این هم اولین آموزش مجازی
خب ایرسا جان شروع نمیکنی؟
__________________

zare آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 10-03-2013   #5 (لینک نوشته)
شهروند هم میهن
 
irsa's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : آموزش مجازی پخت چلو(پلو، کته)

نوشته اصلي بوسيله zare نمايش نوشته ها
خب ایرسا جان شروع نمیکنی؟
چیو؟
خوب من تا دوروز دستم بنده عروسیه
ایشالا سرم خلوت شد میام
شما تاپیک را بگردونید بی زحمت
irsa آفلاين است   پاسخ با نقل قول
2 نفر نوشته را پسندیده اند
قديمي 10-03-2013   #6 (لینک نوشته)
" هـمــــای "
 
sepantman's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : آموزش مجازی پخت چلو(پلو، کته)

ایرسا رستوران کار میکنی؟ من سالن دارم ولی از کارای آشپزخونه هم سر در میارم
sepantman آفلاين است   پاسخ با نقل قول
نوشته را پسندیده است :
قديمي 10-03-2013   #7 (لینک نوشته)
یــــــــــــانـــــــــــــــا
 
zare's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : آموزش مجازی پخت چلو(پلو، کته)

خب من به دو روش پلو درست میکنم یکی روش معمول که برنج رو خیس میکنیم که من مایلم این روش رو خود ایرسا جان یا همیارهای عزیز توضیح بدن، یکی روشی که خودم همیشه استفاده میکنم و اون طبخ برنج به روش شمالیه
البته برای مهمانی های پر تعداد و مجالس به همون شیوه اول برنج رو درست میکنند ولی من خودم برای مهمان با تعداد 20نفر هم از همین روش استفاده میکنم.
روش من بیشتر برای وقتیه که عجله دارید، به این صورت که هر تعداد پیمانه برنج رو که به تعداد نفر میخوایید بپزید در همون قابلمه ای که برای پخت انتخاب کردید با آب ولرم میشورید و دقت کنید زیاد با دست همش نزنید که خرد بشه بعد از شستن که دو یا سه بار شستن کافی هست مقداری نمک در قابلمه میریزیم و از چشیدن آب قابلمه اندازه نمک رو میچشیم چون برنج قراره آبکش بشه باید آب کمی به شوری بزنه.
قابلمه رو روی شعله گاز میذاریم و خیلی کم توش روغن میریزیم به اندازه چند قطره برای جلوگیری احتمالی ازچسبندگی برنج.وقتی آب برنج جوش اومد یک مقدار شعله رو کم میکنیم تا برنج مقداری نرم بشه در این زمان اگر کمی آب سرد درون قابلمه بریزیم به قد کشیدن بهتر برنج کمک کردیم.
کمی که برنج نرم شد (با دست امتحان میکنیم باید مقداری نرم بشه ولی برای دانه دانه شدن برنج مغزش باید کمی سفت باشه) برنج را درون آبکش میریزیم و آب ولرم روش میریزیم ولی نه خیلی زیاد که تمام نمکش بره، قابلمه رو مجددا روی گاز میذاریم و کمی روغن توش میریزیم برای خوش رنگ شدن ته دیگ کمی زعفران یا زردچوبه به روغن اضافه میکنیم ، ته دیگ به دلخواه میتونه نان لواش یا حلقه سیب زمینی یا خود برنج باشه که بعد چیدن نان یا سیب زمینی برنج رو به داخل قابلمه برمیگردونیم،در قابلمه رو با یک پارچه تمیز کامل میپوشانیم ،به اندازه چند دقیقه شعله گاز رو زیاد میکنیم و بعد از بخار کردن شعله رو کم میکنیم وتا پخت کامل برنج صبر میکنیم.نوش جان
zare آفلاين است   پاسخ با نقل قول
10 نفر نوشته را پسندیده اند
قديمي 10-03-2013   #8 (لینک نوشته)
یــــــــــــانـــــــــــــــا
 
zare's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : آموزش مجازی پخت چلو(پلو، کته)

دوستان سعی کنید طبخ معمول برنج رو یاد بگیرید البته من از این روش 7 ساله دارم استفاده میکنم و نتیجه خوبی هم گرفتم فقط در مهمانی ها دو ساعت زودتر برنج رو خیس میکنم.یک سری نکات ریز هم راجع به پخت بهتر هست که انشاالله بعدا مینویسم.
zare آفلاين است   پاسخ با نقل قول
2 نفر نوشته را پسندیده اند
قديمي 10-03-2013   #9 (لینک نوشته)
" هـمــــای "
 
sepantman's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : آموزش مجازی پخت چلو(پلو، کته)

برنج باید از شب قبل توی آب نمکی که خیلی شوره خوابونده بشه و موقع دم گذاشتن زیر دیگمون کفی مخصوص میذاریم که زیرش آب داره و برنج روی کفی ریخته میشه وقتی سر دیگو میذاریم اب زیر کفی شروع به بخار کردن میکنه و برنج با بخار دم میاد و به اصطلاح قد میکشه، توی این روش برنج حتی یه مثقال خمیر و ته دیگ نمیده.
sepantman آفلاين است   پاسخ با نقل قول
7 نفر نوشته را پسندیده اند
قديمي 10-03-2013   #10 (لینک نوشته)
ღ یـ ِ بنـدـه مهـ ـربونــ ღ
 
Nilaa's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : آموزش مجازی پخت چلو(پلو، کته)

نوشته اصلي بوسيله zare نمايش نوشته ها
دوستان سعی کنید طبخ معمول برنج رو یاد بگیرید البته من از این روش 7 ساله دارم استفاده میکنم و نتیجه خوبی هم گرفتم فقط در مهمانی ها دو ساعت زودتر برنج رو خیس میکنم.یک سری نکات ریز هم راجع به پخت بهتر هست که انشاالله بعدا مینویسم.
ما هم روشمون اینه
شُمالییم دیگه
Nilaa آفلاين است   پاسخ با نقل قول
3 نفر نوشته را پسندیده اند
قديمي 10-03-2013   #11 (لینک نوشته)
" هـمــــای "
 
sepantman's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : آموزش مجازی پخت چلو(پلو، کته)

منم شمالیم(انزلی) ولی من روش رستورانی رو گفتم. ما تو رستوران اینجوری درست میکنیم.
sepantman آفلاين است   پاسخ با نقل قول
3 نفر نوشته را پسندیده اند
قديمي 10-03-2013   #12 (لینک نوشته)
مدیر تالار جوانان
 
biseda2's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : آموزش مجازی پخت چلو(پلو، کته)

نوشته اصلي بوسيله zare نمايش نوشته ها
خب من به دو روش پلو درست میکنم یکی روش معمول که برنج رو خیس میکنیم که من مایلم این روش رو خود ایرسا جان یا همیارهای عزیز توضیح بدن، یکی روشی که خودم همیشه استفاده میکنم و اون طبخ برنج به روش شمالیه
البته برای مهمانی های پر تعداد و مجالس به همون شیوه اول برنج رو درست میکنند ولی من خودم برای مهمان با تعداد 20نفر هم از همین روش استفاده میکنم.
روش من بیشتر برای وقتیه که عجله دارید، به این صورت که هر تعداد پیمانه برنج رو که به تعداد نفر میخوایید بپزید در همون قابلمه ای که برای پخت انتخاب کردید با آب ولرم میشورید و دقت کنید زیاد با دست همش نزنید که خرد بشه بعد از شستن که دو یا سه بار شستن کافی هست مقداری نمک در قابلمه میریزیم و از چشیدن آب قابلمه اندازه نمک رو میچشیم چون برنج قراره آبکش بشه باید آب کمی به شوری بزنه.
قابلمه رو روی شعله گاز میذاریم و خیلی کم توش روغن میریزیم به اندازه چند قطره برای جلوگیری احتمالی ازچسبندگی برنج.وقتی آب برنج جوش اومد یک مقدار شعله رو کم میکنیم تا برنج مقداری نرم بشه در این زمان اگر کمی آب سرد درون قابلمه بریزیم به قد کشیدن بهتر برنج کمک کردیم.
کمی که برنج نرم شد (با دست امتحان میکنیم باید مقداری نرم بشه ولی برای دانه دانه شدن برنج مغزش باید کمی سفت باشه) برنج را درون آبکش میریزیم و آب ولرم روش میریزیم ولی نه خیلی زیاد که تمام نمکش بره، قابلمه رو مجددا روی گاز میذاریم و کمی روغن توش میریزیم برای خوش رنگ شدن ته دیگ کمی زعفران یا زردچوبه به روغن اضافه میکنیم ، ته دیگ به دلخواه میتونه نان لواش یا حلقه سیب زمینی یا خود برنج باشه که بعد چیدن نان یا سیب زمینی برنج رو به داخل قابلمه برمیگردونیم،در قابلمه رو با یک پارچه تمیز کامل میپوشانیم ،به اندازه چند دقیقه شعله گاز رو زیاد میکنیم و بعد از بخار کردن شعله رو کم میکنیم وتا پخت کامل برنج صبر میکنیم.نوش جان
ما هم این روش دومی که میگید شمالی هست رو همیشه طبخ میکنیم ولی شمالی نیستیم .و همیشه هم خوب در میاد .من خودم که خوب بلدم بپزم .
__________________
آموزش مجازی پخت چلو(پلو، کته)

biseda2 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
2 نفر نوشته را پسندیده اند
قديمي 10-03-2013   #13 (لینک نوشته)
یــــــــــــانـــــــــــــــا
 
zare's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : آموزش مجازی پخت چلو(پلو، کته)

خوب چند تا نکته های ریز هم هست که ممکنه احتیاج بشه هر چند میدونم اکثرا بلد هستید
1) اگه میخوایی برنج بیشتر قد بکشه موقعی که آب جوش میاد یک لیوان آب سرد به داخل قابلمه بریزید( اینو گفته بودم) و یا چند قالب یخ تو قابلمه بندازید.

2)اگه میخوایید برنجتون سفید تر بشه یک قاشق ماست یا کمی دوغ تو قابلمه بریزید و ببعد از کمی جوش خوردن آبکش کنید.

3)اگه دیرتر از حد معمول برنج رو آبکش کردید و تقریبا برنج شل شده اول سه قاشق غذا خوری آبلیمو توش بریزید و بعد با آب سرد آبکش کنید و آب سرد رو به همه جای برنج بریزید تا گرماش از بین بره و بعد دم کنید، برنجی که خیلی شفته شد دیگه کاریش نمیشه کرد (میتونید بعدا ازش برای آش برنج استفاده کنید)

4) اگه بعد از دم کردن برنج احساس کردید ممکنه پلو تون شل بشه به جای دم کنی از یک کاغذ تمییز استفاده کنید و کاغذ رو روی برنج قرار بدید تا دم بکشه، در اینجور مواقع به خاطر اینکه پلو نچسبه به هم یک مقدار روغنش رو ریادکنید.(به جای کاغذ روزنامه نذارید سُرب داره)

5) اگه زودتر از حد معمول آبکش کردید و هنوز برنجتون سفته با آب گرم آبکش کنید و بعد که میخوایید برنج رو دم کنید روغن و کمی آب به قابلمه اضافه کنید،در قابلمه پلو رو نباید هی برداشت چون باعث میشه بخار قابلمه بره و برنج خوب دم نکشه.
zare آفلاين است   پاسخ با نقل قول
6 نفر نوشته را پسندیده اند
قديمي 10-03-2013   #14 (لینک نوشته)
شهروند هم میهن
 
iren's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : آموزش مجازی پخت چلو(پلو، کته)

نوشته اصلي بوسيله zare نمايش نوشته ها
خب من به دو روش پلو درست میکنم یکی روش معمول که برنج رو خیس میکنیم که من مایلم این روش رو خود ایرسا جان یا همیارهای عزیز توضیح بدن، یکی روشی که خودم همیشه استفاده میکنم و اون طبخ برنج به روش شمالیه
البته برای مهمانی های پر تعداد و مجالس به همون شیوه اول برنج رو درست میکنند ولی من خودم برای مهمان با تعداد 20نفر هم از همین روش استفاده میکنم.
روش من بیشتر برای وقتیه که عجله دارید، به این صورت که هر تعداد پیمانه برنج رو که به تعداد نفر میخوایید بپزید در همون قابلمه ای که برای پخت انتخاب کردید با آب ولرم میشورید و دقت کنید زیاد با دست همش نزنید که خرد بشه بعد از شستن که دو یا سه بار شستن کافی هست مقداری نمک در قابلمه میریزیم و از چشیدن آب قابلمه اندازه نمک رو میچشیم چون برنج قراره آبکش بشه باید آب کمی به شوری بزنه.
قابلمه رو روی شعله گاز میذاریم و خیلی کم توش روغن میریزیم به اندازه چند قطره برای جلوگیری احتمالی ازچسبندگی برنج.وقتی آب برنج جوش اومد یک مقدار شعله رو کم میکنیم تا برنج مقداری نرم بشه در این زمان اگر کمی آب سرد درون قابلمه بریزیم به قد کشیدن بهتر برنج کمک کردیم.
کمی که برنج نرم شد (با دست امتحان میکنیم باید مقداری نرم بشه ولی برای دانه دانه شدن برنج مغزش باید کمی سفت باشه) برنج را درون آبکش میریزیم و آب ولرم روش میریزیم ولی نه خیلی زیاد که تمام نمکش بره، قابلمه رو مجددا روی گاز میذاریم و کمی روغن توش میریزیم برای خوش رنگ شدن ته دیگ کمی زعفران یا زردچوبه به روغن اضافه میکنیم ، ته دیگ به دلخواه میتونه نان لواش یا حلقه سیب زمینی یا خود برنج باشه که بعد چیدن نان یا سیب زمینی برنج رو به داخل قابلمه برمیگردونیم،در قابلمه رو با یک پارچه تمیز کامل میپوشانیم ،به اندازه چند دقیقه شعله گاز رو زیاد میکنیم و بعد از بخار کردن شعله رو کم میکنیم وتا پخت کامل برنج صبر میکنیم.نوش جان
خیییییلی ممنون. من تا حالا پلو درست نکردم. میخوام درست کنم میشه بگین وقتی پلو دم کشید کی میفهمید حاضره؟ چند دقیقه باید باشه؟ اون آبی که می ریزیم تو قابلمه مقدارش مهمه؟ کلا واسه دو نفر چقدر آب و نمک و روغن؟ و اینکه ته چین سیب زمینی قبلش سیب زمینی ها رو سرخ میکنیم؟ مادرشوهرم سرخ میکرد؟ اونموقع چیکار کنیم که وقتی ته چین گذاشتیم نسوزه؟
iren آفلاين است   پاسخ با نقل قول
3 نفر نوشته را پسندیده اند
قديمي 10-03-2013   #15 (لینک نوشته)
یــــــــــــانـــــــــــــــا
 
zare's Avatar
 

ارسال پیام خصوصی

پيش فرض پاسخ : آموزش مجازی پخت چلو(پلو، کته)

نوشته اصلي بوسيله iren نمايش نوشته ها
خیییییلی ممنون. من تا حالا پلو درست نکردم. میخوام درست کنم میشه بگین وقتی پلو دم کشید کی میفهمید حاضره؟ چند دقیقه باید باشه؟ اون آبی که می ریزیم تو قابلمه مقدارش مهمه؟ کلا واسه دو نفر چقدر آب و نمک و روغن؟ و اینکه ته چین سیب زمینی قبلش سیب زمینی ها رو سرخ میکنیم؟ مادرشوهرم سرخ میکرد؟ اونموقع چیکار کنیم که وقتی ته چین گذاشتیم نسوزه؟
سلام خانمی پلو درست کردن کاری نداره مطمئن باش میتونی.
اگه میخوایی برنج رو آبکش کنی مقدار آبی که تو قابلمه میریزی زیاد مهم نیست ولی دیگه قابلمه رو پُرِپُر هم نکن، برای دو نفر دو پیمانه و نیم بذار چون میخوایی آبکش کنی نیم اضافه تر بذاری بهتره. آب باید اندازه دو یا سه پیمانه روی برنجت رو بگیره، خب حالا کی میفهمیم باید برنج رو آبکش کنیم؟ وقتی برنج حالت اولیه ش رو از دست داد و کمی قد کشید و کمی هم قطرش زیاد شد (دقت کن کمی) میتونی با دست هم امتحان کنی باید نرم شده باشه ولی مغزش کمی سفت باشه، برای بار اولترجیحا برنج رو سفت تر بردار که یک وقت شل نشه.
من سیب زمینی رو قبلش سرخ نمیکنم و بصورت حلقه هایی تقریبا با یک قطر در میارم و بعد از اینکه روغن و کمی زردچوبه ته قابلمه ریختم سیب زمینی ها رو کف قابلمه میچینم، و بعد هم برنج رو روش میریزم بعد این کار کمی روغن به پلو اضافه کن و در قابلمه رو با دم کنی بگیر، چیچ گاز رو اول به اندازه سه دقیقه زیاد کن و بعد هم کمش کن تقریبا بیست دقیقه دیگه پلو آماده ست بعد ده دقیقه میتونی در قابلمه رو باز کنی و آب و روغن برنجت رو بسنجی. میتونی با ته کفگیر تو برنجت حفره هایی ایجاد کنی این کار باعث میشه بخار از کف قابلمه زودتر به سطح برنج برسه و برنجت بهتر دم بکشه.
zare آفلاين است   پاسخ با نقل قول
3 نفر نوشته را پسندیده اند
پاسخ

برچسب ها
مجازی, چلوپلو،, کته, پخت, آموزش

ابزارهاي موضوع
نحوه نمايش

قوانين ارسال
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is فعال
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
كدهاي HTML غير فعال است
Trackbacks are غير فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال


ساعت جاري 10:45 PM با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.